Islamic Research

Stichting Institute Noorani

Studiebegeleidingsvoorwaarden


MANAGEMENT

VOOR DE ZOEKER NAAR KENNIS EN VAARDIGHEDEN

Studiebegeleiding en training voor de management examens

en het erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering

Nemas ® Middle Management

Doelgroep:


Leerprogramma


Module Algemene Managementkennis: Strategie, beleid, opzet organisatiestructuur

U leert over organisatie, plaatsbepaling van organisaties, ondernemingsvormen, management, besluitvorming, doelstellingen van organisaties, planning & control, functievorming, organigram, organisatieontwikkeling, leidinggeven, theorieën over leidinggeven)


Module Middle Management & Bedrijfsvoering: communicatie, personeel, financiën en marketing. U leert over communicatiebeleid, het communicatieproces, vormen van communicatie, communicatie in organisaties, personeelsmanagement, personeel in dienst, personeel en wetgeving, het financiële proces, kosten, marketingmanagement, marktonderzoek, kwaliteitszorg, productie, logistiek-management, informatie en het management informatie systeem)


Studiebegeleiding

De studiebegeleiding is in Amsterdam als e-Learning en als individueel klassikaal vorm beschikbaar. Bij de keuze voor e-Learning maakt de deelnemer uitwerkingen van de opgegeven praktijkcasussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. In de lesplanner staan meer details. Deze onderwijsvorm maakt het mogelijk om te leren wanneer het u uitkomt. Wij kunnen deze cursus ook in company klassikaal begeleiden voor het examen. Neem daarvoor contact op met de administratie.


Aantal lessen studiebegeleiding, studielast en start


Toelatingseis: er is geen specifieke vooropleiding vereist. Advies is het Nemas Basiskennis Management of gelijkwaardig professional diploma.


Niveau diploma: het diploma Nemas® Middle Management heeft het niveau HBO Associate Degree.


Bewijs van deelname van Stichting NIRI: bij minimaal 80% actief aanwezig zijn in de klassikaal lesbijeenkomsten of bij e-learning alle gemaakte huiswerk tijdig ingeleverd.


Examen: het examen wordt afgelegd bij de Associatie voor Examinering. De kosten voor dit examen betaalt u zelf aan de Associatie. Het diploma is opgebouwd uit twee certificaten. Meer informatie staat op de website van de Associatie.


Donatie voor studiebegeleiding

E-learning: € 475,-

Klassikaal in groep € 800,- (betalen in 4 termijnen: 4 x € 225,-)

Klassikaal privé € 1.100,- (betalen in 4 termijnen: 4 x € 300,-)

Inschrijfgeld: € 25,-

Studieboeken: ca. € 70,-Direct aanmelden