Postadres: Bijlmerdreef 1092, 1103 JT Amsterdam

Copyright © 2010 - 2017 Stichting Noorani Islamic Research Institute.

  Info : 084 0036293

   Email : info@noorani.eu

Algemene informatie

De cursus professionals in politiek is een intensieve interdisciplinair, eenjarig programma voor degene die in de publieke sector als manager willen functioneren of als politicus aan de slag willen. Het legt de nadruk op het systematisch onderzoek van de uitvoerende organisatie en management. Instructie omvat de rollen, de ontwikkeling, en de beginselen van het openbaar bestuur; het beheer van de openbare orde en de uitvoering.


Doelgroep: een ieder die in de publieke sector aan de slag wil.


Opleidingsprogramma op master niveau

Cursisten hebben de mogelijkheid om te studeren met docenten die professional zijn in hun vakgebied. De masterclasses worden afgesloten met een praktijkgerichte managementpaper. De afstudeerscriptie die de student maakt is praktijkgericht waarbij de docenten de studenten helpen in het vinden van oplossingen voor problemen in de bestuurs-, beleids- en bedrijfsvoering, het versterken van kennis, inzicht, vaardigheden en attitude die direct toegepast kunnen worden in de dagelijkse praktijk van het openbaar bestuur.


De cursist volgt de volgende masterclasses.

Professional in Politiek

POLITIEK

Dit is de naam van de school van stichting NIRI waar (niet-)moesliems de islamitische wetenschappen kunnen leren uit authentieke schriftelijke bronnen.


De boeken zijn vertaald in de Nederlands taal en worden aan de cursist gratis ter beschikking gesteld. Daarnaast worden de cursisten met Powerpoint presentaties en video’s ondersteund bij het studeren.

Raza Shari’ah & Sufi School (RSS)

Naast de islamitische wetenschappen wordt ook een link gelegd naar de seculiere wetenschappen en krijg je hierdoor meer inzicht in beide werelden.

Wat leer je?
Aanmelden

EVENTS


Online examen

11.08.00


Online examen

11.08.0011.08.0011.08.00


- Action Learning

- Online studeren

Studievormen

- Online studeren: 1200,-

- Studieboeken: 300,- , sommige zijn gratis

- Cursus duurt: 12 maanden

- Toelatingseis: ontwikkelingsniveau Hbo

- Examen: scriptie/verdedigen in Amsterdam

Cursus info

€ 100,-

Bij annuleren wordt dit bedrag niet gerestitueerd.

Inschrijfgeld

 Nadat u zich heeft aangemeld verklaart u akkoord te gaan met de studievoorwaarden.

Aanmelden