Ontvangers van honorary degree


Doelgroepen

Om in aanmerking te komen voor een eredoctoraat, zijn er specifieke criteria waaraan personen moeten voldoen, en er zijn verschillende doctoraatstitels waaraan zij kunnen worden toegekend. Er zijn ook veel niet-eredoctoraatsmogelijkheden die een geavanceerde opleiding vereisen.

Ontvangers van eredoctoraten behalen de graad niet via academische prestaties; ze ontvangen eerder deze onderscheidingen op basis van gulle en edelmoedige acties of levenservaringen die de moesliemgemeenschap of de mensheid in het algemeen ten goede komen. Ontvangers kunnen meer dan één eredoctoraat ontvangen, maar nooit twee keer van dezelfde school. Een kandidaat hoeft niet per se een alumnus van de school te zijn, hoewel veel scholen er de voorkeur aan geven hun eigen afgestudeerden of individuen te erkennen die een bijdrage hebben geleverd aan de school. Begunstigden van de gewaardeerde graad kunnen de titel 'Doctor' gebruiken die de graad hun toekent, hoewel ze nog geen doctoraatsprogramma hebben afgerond.

Degree Criteria
Hoewel veel hogescholen en universiteiten hun eigen strenge criteria voor ere-kandidaten hanteren, mag een eredoctoraat meestal alleen worden gegeven aan een persoon met een duurzame levensprestatie, in plaats van een groep of voor één enkele bijdrage. Openbare universiteiten staan ​​niet toe dat docenten of medewerkers van de school worden genomineerd voor de graad, hoewel particuliere universiteiten mogelijk niet dezelfde beperking hebben. Kandidatuur voor de graad vertegenwoordigt vaak de prominente roeping of het streven van een school. Veel instellingen leggen echter meer nadruk op het langdurig doorvoeren van iemands prestatie. Sommige scholen hebben leeftijdsbeperkingen of eisen dat de honorair kandidaat aanwezig is op het moment dat de graad wordt verleend. Op sommige scholen is het toegestaan ​​post-doctoraatsdiploma's te behalen en de graad kan worden aanvaard door de familie of collega's van de kandidaat.

USA Honorair Degree Types
Afhankelijk van de prestatie, kunnen scholen verschillende soorten eredoctoraatsgraden presenteren. Sommige scholen bieden alleen een diploma Doctor of Philosophy aan, terwijl anderen een diploma toekennen op basis van de prestaties van de ontvanger. Een paar voorbeelden zijn:


Professionals

Stg. NIRI

Over Stg NIRI

Contact met ons

Studiebegeleidingsvoorwaarden

Algemene Voorwaarden Dienstverlening

Privacy

Follow us!

Informatie: +31 (0)84 0036293

Bezoekkantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center


Geldershoofd 80


1103 BG Amsterdam Zuidoost


Home Over NIRI Projecten Studiebegeleiding Studiedagen Studieboeken AVG