STICHTING NOORANI ISLAMIC RESEARCH INSTITUTE

Copyright © Stichting NIRI sinds 2010

Ontwerp website door Stichting NIRI      

Onze opleidingen hebben erkenning gekregen van buitenlandse universiteiten en evaluatie centra

Accreditatie

De Stichting Noorani Islamic Research Institute (SNIRI) is een Soennie Hanafi religieuze non-profit educatieve en onderzoek instelling gevestigd in Leiden. De SNIRI houdt zich ook bezig met het reviewen van papers voor Amerikaanse Journals, het publiceren van vertaal- en onderzoekswerken en het begeleiden van studenten van professionele cursussen van derden.  De SNIRI heeft geen accreditatie van een departement van onderwijs of NVAO, maar is in Amerika erkend door CUFCE die door de US Department of Education ( Code # 19647336141972) is erkend als een evaluatie centrum en de USA equivalentie degree’s uitgeeft; daarnaast zijn wij Member of the Board Quality Assurance in Education van: The Confederation of International Accreditation Commission - CIAC is a private, non-governmental, self regulated accreditation/rating agency.


Alle SNIRI USA degree-programma’s zijn ontworpen voor geavanceerde studies voor degenen die zichzelf willen (door)ontwikkelen, verbeteren en motiveren om als professionals te kunnen werken.


De SNIRI beweert dat de academische integriteit van een instelling kan worden gemeten aan de hand van de geloofsbrieven van universiteiten en de academische en professionele prestaties van zijn studenten en alumni. 


Voor meer informatie over accreditatie kunt u op de volgende link klikken die u naar de accreditatieverklaring van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs brengt. Een citaat op deze pagina met betrekking tot de database van geaccrediteerde programma's en instellingen luidt als volgt: “De database bevat geen aantal postsecundaire onderwijsinstellingen en programma's die ervoor kiezen geen accreditatie te zoeken maar toch een postsecundair onderwijs van goede kwaliteit kunnen bieden. Het Amerikaanse ministerie van Onderwijs beveelt aan dat de database wordt gebruikt als één bron van kwalitatieve informatie en dat aanvullende bronnen van kwalitatieve informatie worden geraadpleegd. "