STICHTING NOORANI ISLAMIC RESEARCH INSTITUTE

Copyright © Stichting NIRI sinds 2010

Ontwerp website door Stichting NIRI      

Distance learning studiebegeleiding voor USA degree

Academics

De SNIRI is een onderzoek- en onderwijsinstelling die studenten de mogelijkheid biedt om cursussen rechtstreeks via SNIRI te voltooien in de vorm van online, afstands- of on-site studie. De SNIRI identificeert en ondersteunt programma's in Nederland, Suriname, de VS en andere landen waar studenten de academische vereisten van hun opleiding kunnen voltooien.


Studenten werken in hun eigen tempo binnen het tijdsbestek van hun opleiding. Zowel professionele niveau (praktijkgerichte) en academische niveau (onderzoek gericht) afgestudeerde graden worden aangeboden door CUFCE in de VS.


Professionele graden zijn gericht op praktijk in het relevante vakgebied met een nadruk op actuele kwesties, probleemoplossende agenda's en mechanismen voor implementatiestrategieën.


Het afstudeerproject kan worden gepresenteerd met behulp van verschillende media zoals zelf geschreven studieboeken, handleidingen, video's, cd-roms, websites en dvd's. Het afstudeerproject wordt voor CUFCE geëvalueerd door de SNIRI. Mondelinge verdediging is niet altijd vereist.


Tutors

Tutors zijn Ulema die goedgekeurd zijn door de voorzitter van SNIRI voor het lesgeven. Richtlijnen van de Dean of Islamic Studies met betrekking tot de kwalificaties van docenten voor het geven van lessen zijn als volgt:


Wij zijn supervisors geweest van onderzoekers: